Presentació d'un nou projecte educatiu ubicat al Parc Natural del Montnegre i el Corredor - 12 d'abril

L'associació "Infància, joc i natura" és un col.lectiu de mestres que s'han associat amb la il.lusió de tirar endavant un nou projecte educatiu a la zona del Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Es tracta d'una escola al bosc per a nens i nenes de 3, 4 i 5 anys inspirada en les escoles a l'aire lliure del nord d'Europa; on des d'un acompanyament respectuós dels infants, es dóna molt valor al joc espontani en entorns naturals com a forma d'aprenentatge i de creixement personal i col.lectiu. També s'orienta cap a una manera d'apropar-se a l'ecologia des de la pròpia vivència creant majors vincles i més consciència de les nostres accions envers el medi.
En aquests moments l'associació està treballant perquè el projecte pugui ser una realitat el curs vinent, així que han començat un cicle de xerrades informatives a diferents poblacions de la zona.

A Arenys de Munt serà diumenge 12 d'abril a les 12h a la Central, centre d'Informació del Parc del Montnegre i el Corredor situat al Parc de Can Jalpí.
Les xerrades estan orientades a pares i mares que tinguin interès en conèixer el projecte.
Si us voleu posar en contacte amb l'associació podeu escriure a: infanciajocinatura@gmail.com.


Horari d'inici: 12.00 h
Lloc: Centre d'Informació d'Arenys de Munt. La Central de Can Jalpi
Arenys de Munt

Organitzador: La Central, Centre d'Informació del Parc Montnegre i el Corredor i Regidoria de Sostenibilitat Ambiental, Ajuntament d'Arenys de Munt

Telèfon: 937937980 Ajuntament 931160030 La Central

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil