Beques de menjador escolar 2015-16

A PARTIR DEL PROPER DILLUNS 04 DE MAIG DE 2015 QUEDA OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER SOL·LICITAR LES BEQUES DE MENJADOR ESCOLAR (CURS 2015-2016), QUE OTORGA EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME


Hi tenen dret a sol·licitar-les, totes aquelles famílies empadronades al municipi que tinguin infants escolaritzats als nivells d’educació infantil, primària i ESO, que tinguin una renda familiar disponible per membre de la unitat familiar per sota de l’IRSC “Índex de Renda de Suficiència de Catalunya”  i QUE NO HAGIN SOL·LICITAT ELS MATEIXOS AJUTS A D’ALTRES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES.
 
L’imprès de sol·licitud es pot recollir al departament de Serveis socials de l’Ajuntament de Dosrius de dilluns a divendres de 8.30h a 14.30h. o es pot descarregar a la web de l’ajuntament de Dosrius. (www.dosrius.cat).
Les bases de la convocatòria es poden trobar a la web de l’ajuntament de Dosrius (www.dosrius.cat)  i a la web del consell comarcal del maresme. (www.ccmaresme.cat).
 
EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE LES SOL·LICITUDS COMENÇA EL  04 DE MAIG I FINALITZA EL DIVENDRES 29 DE MAIG.
 
Les sol·licituds es presentaran al departament de Serveis Socials  amb tota la documentació requerida. No s’admetrà cap sol·licitud fora dels terminis establerts.
 
Per qualsevol dubte i/o aclariment podeu trucar al departament de serveis socials.
Telèfon: 93.791.80.14 Ext. 4 de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30h

Documentació adjunta:
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil