La Diputació de Barcelona millora la seguretat viària de la carretera d'accés a Can Massuet del Far



Avui dilluns, 16 d’octubre, començaran les obres de millorar de seguretat viària de la carretera de Can Pruna  (MA-033) a Dosrius. Les obres tenen un pressupost d’adjudicació de 405.567,81 € (IVA inclòs), un termini d’execució de quatre mesos i estan dirigides per la Diputació de Barcelona.

L’àmbit d’actuació d’aquestes obres és des de l’encreuament amb la carretera BV-5101 fins a l’entrada del nucli de Can Massuet del Far amb un recorregut que supera un desnivell de poc més de 100 metres i amb unes amplades d’entre 5,5 metres i 7,7 metres.

A més de mantenir les amplades i el traçat d’aquest tram de 1.225 metres de vial i limitar la velocitat a un màxim de 40 km/h, durant les obres es millorarà la capa de rodament del vial, es durà a terme el sanejament de ferms localitzats, s’executarà una nova cuneta transitable, s’ampliaran les obres de drenatge transversal existents i s’implementarà una nova doble línia contínua central.

En el marc d’aquesta actuació també se substituirà i complementarà la senyalització vertical existent; s’implementaran noves barreres de seguretat metàl·liques amb una pantalla de protecció de motoristes en les zones que ho requereixen; es soterraran els serveis aeris existents i s’esbrossaran, sanejaran i netejaran els talussos adjacents al vial, a més de dur a terme la seva estabilització en els casos que sigui necessari.




Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil