VI Cursa escolar Corre per Dosrius. Divendres 31 de març de 2023

 


L'Escola Castell de Dosrius, l’Institut els Roures de Dosrius i aquest any s'afegeixen l'Escola Bressol de Dosrius La Caseta del Bosc de Can Martorell amb la col·laboració de les  AFAs i l'Ajuntament, celebrarà la cursa escolar "Corre per Dosrius" per commemorar el dia mundial de l'activitat físicaamb l’objectiu de difondre el missatge “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!” 

La cursa estarà adherida als actes que es faran entorn al Dia Mundial de l'Activitat Física arreu del país que es celebra el 6 d'abril.

El DMAF és una iniciativa conjunta entre la Secretaria General d’Esport i Activitat Física i l’Agencia de Salut Publica de Catalunya.

L’objectiu del DMAF és promoure l'activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals.

El lema d’aquesta edició és “Gaudeix la vida, posa’t en marxa”, us encoratgem a fer-lo extensiu dur a terme accions individuals o col·lectives durant del 3 d’abril fins a 5 de maig 2023

La celebració de la prova comportarà de les 09.30 a les 14.30 h diferents restriccions de trànsit.




Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil