El Bibliobús visitarà Dosrius el 7, 14, 21 i 28 de novembreEl Bibliobús Montnegre, el servei de biblioteca mòbil impulsat per la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, s'instal·larà a Dosrius els dies 7, 14, 21 i 28 de novembre, en horari reduït de 16 a 19 hores, al carrer 1 d'Octubre, davant l’Escola Castell de Dosrius.

Per tal de facilitar l'atenció a les persones usuàries i reduir la presencialitat, es recomana demanar amb antelació aquells articles que es desitgin enviant un correu electrònic a l’adreça b.montnegre@diba.cat. Per consultar el catàleg i les novetats, podeu visitar aquest web. A més, els veïns i veïnes també es poden posar en contacte amb el Bibliobús Montnegre per tal de rebre assessorament sobre lectures, pel·lícules, còmics i revistes, entre d'altres. Es disposa d'una àmplia oferta per a totes les edats i gustos, i també es preparen lots sorpresa per als menuts i no tan petits de casa per gaudir de la lectura.

El Bibliobús Montnegre, que s’ha convertit al llarg dels darrers anys en una eina de referència en matèria de promoció cultural, seguirà totes les mesures higièniques i sanitàries per evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. En aquest sentit, es recorda que el servei s'oferirà a l'exterior del vehicle i que cal seguir les mesures obligatòries de dur mascareta i mantenir les distàncies. Per a més informació, podeu consultar www.bibliotecavirtual.diba.cat.

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil