El Bibliobús visitarà Dosrius el 4, 11, 18 i 25 de juliol
Els veïns i veïnes poden fer ús d'aquest servei en horari reduït, de 16 a 18.30 h, i seguint les mesures de seguretat i de prevenció establertes amb l’objectiu d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

El Bibliobús Montnegre, el servei de biblioteca mòbil impulsat per la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, s'instal·larà a Dosrius els dies 4, 11, 18 i 25 de juliol, en horari reduït de 16 a 18.30 hores, al carrer 1 d'octubre, davant l’Escola Castell de Dosrius.

Per tal de facilitar l'atenció a les persones usuàries i reduir la presencialitat, es recomana demanar amb antelació aquells articles que es desitgin enviant un correu electrònic a l’adreça b.montnegre@diba.cat. Per consultar el catàleg i les novetats, podeu visitar aquest web. A més, els veïns i veïnes també es poden posar en contacte amb el Bibliobús Montnegre per tal de rebre assessorament sobre lectures, pel·lícules, còmics i revistes, entre d'altres. Es disposa d'una àmplia oferta per a totes les edats i gustos, i també es preparen lots sorpresa per als menuts i no tan petits de casa per gaudir de la lectura.

Per a més informació, podeu consultar www.bibliotecavirtual.diba.cat.

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil