Preinscripcions i matrícula a l’EBM La Caseta del Bosc de Can Martorell

 
Les preinscripcions es podran presentar del 9 al 20 de maig, i la matrícula s'haurà de formalitzar del 16 al 22 de juny.

L'Ajuntament de Dosrius informa que les preinscripcions per a l’Escola Bressol Municipal (EBM) La Caseta del Bosc de Can Martorell es podran presentar del 9 al 20 de maig, i la matrícula s'haurà de formalitzar del 16 al 22 de juny. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a ebm.casetadelbosc@peretarres.org o trucar al telèfon 93 791 93 64.
A més, l'EBM ofereix al llarg de tot el curs visites guiades adreçades a les famílies que vulguin conèixer el projecte educatiu i formatiu d'aquest centre. Per a participar-hi cal enviar un correu electrònic a ebm.casetadelbosc@peretarres.org o trucar al telèfon 93 791 93 64.

L'EBM La Caseta del Bosc de Can Martorell va iniciar el seu projecte al municipi l’any 2009, i des del 2020 està gestionada per la Fundació Pere Tarrés. El centre acull infants de 0 a 3 anys amb un procés de familiarització adaptat a les seves necessitats. Per a més informació podeu visitar el perfil d’Instagram de l'escola bressol municipal.

El projecte educatiu de l’EBM La Caseta del Bosc de Can Martorell

A l’escola acollim als vostres infants de 0 a 3 anys amb un procés de familiarització adaptat a les seves necessitats. La comunicació i la relació família-escola és clau a la primera infància. A La Caseta del Bosc de Can Martorell som una gran família (pares-infants i escola). Les accions de la vida quotidiana, els hàbits i les rutines que ens aporten la seguretat que necessitem, són eixos fonamentals de l’escola.
L’infant és el protagonista del seu propi aprenentatge. Un aprenentatge divertit i significatiu on l’infant descobreix, explora i experimenta de manera lliure. Gaudim dels racons (espais) de joc, de les sessions de psicomotricitat, de la música, experimentant… Aprofitem tot el nostre jardí, espai exterior i l’entorn de l’escola per realitzar propostes a l’aire lliure i sortides!
Donem molta importància al vincle entre l’infant i l’educadora. Proporcionem l’amor i l’estima que ells necessiten, oferint un clima afectiu i respectuós. A l’escola cooperem, interaccionem, i establim les primeres relacions entre iguals. Creixem junts!

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil