Si arriba el foc... estàs preparat?

 


Viure en zones forestals comporta ser conscients que existeix un risc i que hem de saber conviure amb ell. De la mateixa manera que tenim clar que cada any pot haver-hi un bosc que arribi a cremar, també hem de ser conscients que ho poden fer les edificacions, instal·lacions, urbanitzacions i nuclis de població que hi ha a prop d'una zona forestal. Per aquest motiu, és primordial adoptar les mesures necessàries per autoprotegir-nos per si arriba aquest moment.

Sota el lema “Si arriba el bosc, estàs preparat”, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona impulsen una campanya perquè ciutadania i ajuntaments prenguin consciència d'aquest risc i coneguin les mesures d'autoprotecció que es poden dur a terme per minimitzar al màxim els seus efectes.

En concret, es fomentarà la realització dels corresponents plànols de delimitació de les edificacions, instal·lacions i nuclis de població exposats i la realització el manteniment de les preceptives franges de protecció per poder afrontar els incendis forestals i reduir-ne el risc. Disposar d'aquestes franges és la millor mesura contra els incendis forestals per tal d'evitar tant danys personals com materials en les edificacions.Més informació: Campanya Franges
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil