Descobreix les “Rutes gamificades” del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha creat unes rutes gamificades per promocionar la cultura al Maresme entre el públic familiar i jove. A través de la pàgina web http://app.turismemaresme.cat es pot accedir a les quatre rutes que divideixen la comarca geogràficament de sud a nord, només cal disposar d’un telèfon mòbil amb connexió a internet i tenir activada la geolocalització. Està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Les rutes gamificades són quatre itineraris diferents, ubicats arreu del Maresme. Cadascun d'aquests itineraris tenen assignats uns reptes que cal superar, com per exemple: un trencaclosques, una endevinalla o un element amagat. Un cop s'ha completat la ruta, i depenent dels punts que hàgim conseguit, tenim la possibilitat de rebre certs premis. Algunes d'aquestes recompenses són descomptes a diversos establiments de la comarca, 2x1 en rutes infantils a lloms d'un ruc a Rukimon, 10% de descompte de turisme rural Can Rosich i molts premis més.

L'objectiu d'aquest projecte és el de descobrir la comarca de forma lúdica, visitant els racons més històrics i culturals tot fomentant el turisme en família.
Una activitat per aventurers i aventureres amb ganes de descobrir la comarca aprenent i jugant, on tots els municipis hi són representats. 

La ruta d'en Xatrac, per exemple, transcorre per Dosrius, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac, Arenys de Mar, Arenys de Munt i Canet de Mar tenint l'inici al Santuari del Corredor. 

Aquestes rutes gamificades són una gran experiencia de descobriments, amb paisatges i monuments diferents, històries i aventures, racons i secrets... No us ho perdeu!.

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil