Fira Municipal de Santa Llúcia. Dissabte 11 de desembre de 16 a 21 h.



El Nadal ja s’acosta a Dosrius i enguany ho fa amb la Fira Municipal de Santa Llúcia com un dels plats principals; un esdeveniment popular organitzat per l’Ajuntament de Dosrius amb el suport del teixit associatiu local i aquest 2021 celebra la seva segona edició amb la voluntat d’oferir a tots els veïns i veïnes una original proposta de Nadal, fomentar el comerç local i promocionar el municipi dins un ambient festiu i nadalenc.

La Fira Municipal de Santa Llúcia es durà a terme dissabte 11 de desembre, al carrer de l’1 d’Octubre (davant de l’Escola Castell de Dosrius), en horari de 16 a 21 h.

I tothom qui s’hi acosti hi podrà trobar productes de Nadal, tallers, manualitats, pessebres, regals, pintura, roba per regalar, productes naturals, olis, llaminadures, galetes, crispetes, cotó de sucre, productes de circ, ioga i benestar, ponsèties, bonsais, creps, cafès, decoració, plantes kokedames, vi calent i suc de poma calent, puntetes... A més, a les 18 h Joan Manel Riera, de l’Escola Natura del Corredor, explicarà contes nadalencs.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil