El confinament municipal tornarà a posar-se en marxa aquest divendres a les 6 h del matí

Demà divendres, 6 de novembre, a les 6 h del matí tornarà a posar-se en marxa el confinament municipal, que romandrà actiu fins a les 6 h del matí de dilluns, i que impedirà als vilatans sortir de la seva població. Aquest és el segon cap de setmana consecutiu en què es durà a terme aquesta mesura de restricció de la mobilitat que pretén reduir la transmissió del coronavirus. De moment el Govern de la Generalitat no ha anunciat si més enllà d’aquest cap de setmana es renovarà la mesura o ja no s’aplicarà més.

Aquest confinament estableix que no es podrà sortir del municipi excepte en cas de mobilitat essencial, com són assistència a serveis sanitaris i socials, obligacions laborals, professionals, empresarials, institucionals o legals, educació, retorn al lloc de residencia, atenció de persones amb necessitat o vulnerables, desplaçament a entitats financeres i d’assegurances, actuacions davant dels òrgans públics, renovació de permisos o causes de força major.

Pel que fa a l’altra gran restricció de la mobilitat, el toc de queda, que obliga tothom a ser a casa seva a les 22 h de la nit tots els dies de la setmana, cal recordar que estarà activa, en principi, fins al proper dilluns 9 de novembre. Després seran les comunitats autònomes les que hauran de decidir si el perllonguen o no més temps. En el cas de Catalunya, el Govern de la Generalitat encara no s’ha pronunciat sobre aquesta qüestió.





Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil