Tenim una edat ... i què / Tavares - More Than a Woman



"More Than a Woman" ("Més que una Dona") és una cançó escrita i interpretada pel grup Bee Gees en 1977 per a la banda sonora de la pel·lícula "Saturday Night Fever".

Aquesta cançó va ser interpretada en dues versions originals. Una versió pel grup Tavares i que és l'apreciable en les escenes de Tony Manero en la seva pràctica de ball amb Stephanie Mangano. L'altra versió és la interpretada pels mateixos Bee Gees, la qual apareix durant les escenes del concurs de ball.

Saturday Night Fever
La cançó va ser llançada en 1977, després de la banda sonora, dins d'un LP promocional de música disc que contenia els temes "Stayin 'Alive", "Night Fever", "More Than a Woman", "You Should Be Dancing" i "If I Can not Have You" (per Ivonne Elliman). També va ser llançat en format de senzill com a tal el 1978, sent el seu costat B el tema de 1976 "Children of the World". Només a Austràlia, Itàlia, Nova Zelanda, Perú i Portugal.

Existeix també una versió en viu de "More Than a Woman" cantada pels Gibb, pertanyent a l'recital de 1997 One Night Only en les seves edicions de CD i DVD llançades en 1998.

La cançó ha estat inclosa en la majoria de les compilacions de la banda, incloent "Tales From The Brothers Gibb" i "Their Greatest Hits: The Record", entre altres no oficials (bootlegs) i compilacions de música disc o música dels anys 70.

Font: https://es.wikipedia.org/wiki/More_Than_a_Woman
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil