Tenim una edat ... i què / Rainbow - I surrender



"I Surrender" és una cançó escrita per l'ex guitarrista i cantant argentí Russ Ballard i llançada per primera vegada per "Head East" el 1980 per el seu sisè àlbum US. Péro és molt més coneguda per ser un èxit per a Rainbow l'any següent, aconseguint el nombre 3 en l'UK Singles Charts.

Rainbow és una banda britànica de hard rock i heavy metal liderada pel guitarrista Ritchie Blackmore, els períodes d'activitat van tenir Lloc entre 1975 i 1984 i entre 1994 i 1997. 

Originalment estava establerta per Blackmore i els components de el grup "Elf", Rainbow patir diversos canvis en super formació i cap d'elles va enregistra més d'un disc. 

A més de comptar amb la participació dels vocalistes  Ronnie James DioGraham BonnetJoe Lynn Turner y Doogie White en diferents etapes, la banda estava integrada per una sèrie d'instrumentistes. Originalment la seva música barrejava lletres èpiques amb el so de l'metall neoclàssic, però aquesta es va tornar més comercial després de la marxa de Dio. Rainbow ocupa el lloc noranta de la llista 100 millors artistes d'hard rock.

"I Surrender" és una cançó escrita per l'ex guitarrista i cantant argent Russ Ballard i llançada per primera vegada per Head East el 1980 per al seu sisè àlbum EUA 1. És més coneguda per ser un èxit de Rainbow l'any següent, assolint el número 3 al Llistes de selles del Regne Unit. 

Font: https://es.wikipedia.org/wiki/Rainbow
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil