Tenim una edat ... i què / Culture Club - The War Song



"The War Song" és una cançó del 1984 de la banda britànica Culture Club. Va ser el single del tercer àlbum de la banda, "Waking Up with the House on Fire". La cançó es va convertir en el setè èxit principal del grup a la llista dels singles del Regne Unit, assolint el primer lloc. Als Estats Units, el senzill va assolir el número 17 del Billboard Hot 100 i va assolir els deu primers llocs de molts països, com ara Canadà (# 7), Irlanda (# 1), Itàlia (3) i Austràlia (# 2). Tot i que era molt popular en aquell moment, alguns crítics de la música no van apreciar per alguna debilitat en les lletres i arranjaments menys originals.

La cançó va comptar amb l’assistència d’un vídeo musical popular, dirigit per Russell Mulcahy, que inclou centenars de nens vestits d’esquelet. El jove cantant Boy George es mostra amb els seus nous cabells vermells de flama i també utilitza quatre perruques en negre, blanc, groc i blau. El vídeo va costar més de 100.000 lliures.

En molts països, el senzill es va llançar amb un B-Side format per una versió en llengua materna (espanyol, francès, japonès o alemany) de la cançó. Va estar disponible en dues versions ampliades diferents, una primera en discografia de Culture Club. 

By George després va fer broma sobre la cançó: "Arruinà la meva carrera".  També ha estat exclòs d'algunes recopilacions musicals de la banda. Tot i que no va ser interpretada en directe per Culture Club des del 1985, es va representar la nit de Cap d'Any del 2011 quan Culture Club es va reunir per a una trobada única. 


Font: https://en.wikipedia.org/wiki/The_War_Song
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil