Visita de la Reparatruck a #Dosrius. 22 de març i 26 d'abrilLa Reparatruck, el servei gratuït d’assessorament tècnic en l’autoreparació de petits aparells elèctrics i electrònics i bicicletes, s'instal·larà els dies 22 de març i 26 d'abril al pàrquing de terra de davant de l'Ajuntament de Dosrius. Dinamitzada per Solidança, aquesta itinerància es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Agència de Residus de Catalunya en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.
Es tracta d’un vehicle amb un tècnic, eines i mitjans necessaris per poder portar a terme les reparacions. L’objectiu és apoderar la ciutadania en la reparació i fomentar un canvi d’hàbits de consum, per poder allargar la vida útil dels objectes. Així, les persones assistents podran reparar elles mateixes el seu objecte amb l’ajuda dels mitjans que tindrà a disposició.
La durada del servei són 3 hores, no cal inscripció prèvia, i s’atendrà en ordre d’arribada, en l’horari que es programa el servei (de 10 h a 13 h).


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El que + Sona (#TRENDINGTOPIC)

El més vist (els darrers 30 dies)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil