DOSRIUSRADIO.CAT El Portal d'Informació de Dosrius - info@dosriusradio.cat
Hot Bear. Novetats. Actualitzada

Tenim una edat ... i què / Eddy Grant - Gimme Hope Jo'Anna«Gimme Hope Jo'anna» (Català: Jo'anna Dóna'm Esperances) és una cançó original creada per Eddy Grant, que a més la interpreta. És una cançó dins el moviment reggae anti-apartheid, convertint-se pràcticament en el seu himne, ja que va ser escrita durant l'apartheid a Sud-àfrica. 

La cançó va ser prohibida pel govern sud-africà que no va poder impedir que fos àmpliament escoltada per tot el país. Va aconseguir la posició 7 en els UK Singles Chart, convertint a Grant en un Top 10 durant més de 5 anys.

"Jo'anna" a la lletra representa no només a la ciutat de Johannesburg, sinó també a el nou govern de Sud-àfrica que va acabar amb el sistema apartheid. Soweto és un barri negre proper a Johannesburg, conegut pel seu paper en la resistència contra l'apartheid coneguda per "escórrer a través de les fronteres enemigues" per lluitar en altres països, sobretot a la Guerra Civil Angolesa. L'arquebisbe és Desmond Tutu, que va guanyar el Premi Nobel de la Pau per la seva oposició a l'apartheid.

Font: https://es.wikipedia.org/wiki/Gimme_Hope_Jo%27anna
Segueix-nos a:

Consell Comarcal del Maresme

Entradas recents

Novetats Recomanades

Hot Bear Selected Sesions Hot Bear Hot Bear Black Label

El més vist

Primera Fila

Novetats Discogràfiques

El Portal de Música

Música El Pais

Plásticos y Decibelios

Rockdelux News

Que fan a la tele?

Remember Black Label Hot Bear