Passejades Guiades 2020 amb sortida desde Dosrius


Dissabte 23 de maig
Nit d’estels (activitat gratuïta en commemoració del Dia Europeu dels Parcs)
La fosca de la lluna nova permetrà endinsar-nos en la descoberta de mons llunyans, en el temps i l’espai. Ens posarem a la pell dels humans antics que van donar nom a les estrelles i les seves agrupacions, les constel·lacions. Comprendrem la percepció que en tenim a partir de la teatralització dels moviments de l’univers, de la galàxia, del sistema solar i de la mateixa Terra.



Dissabte 4 de juliol
La nit de les arnes
Sortida nocturna amb l’objectiu de descobrir el misteriós món de les papallones nocturnes, tan comunes com en el fons desconegudes. Per què són atretes per la llum? Què les diferencia de les papallones diürnes? Com es poden estudiar? Quantes espècies podrem identificar? Us hi esperem amb ganes de descobrir-ne els secrets.


Dissabte 26 de setembre
Bicicletada a Can Massuet
Bicicletada col·lectiva lenta i apta per a tots els nivells, amb berenar inclòs, que travessa els espais forestals i agrícoles propers a Can Massuet del Far.


Dissabte 24 d'octubre
De Les Passadores a Can Ferrerons
Paisatges suaus, mosaic de camps, prats i boscos d’una riquesa sorprenent i una bellesa tranquil·la. Espais per ser redescoberts i una de les alzines més grans de la muntanya.



Dissabte 12 de desembre
Boscos cap a la maduresa
Els boscos de les nostres contrades han estat mantes vegades intervinguts: carboneig, llenya, roturacions i espècies foranes n’han transformat l’aspecte. Costa trobar rodals madurs, i els que hi ha són petits i purament testimonials. El projecte LIFE Biorgest pretén posar en pràctica actuacions per accelerar la maduresa d’alguns boscos amb l’objectiu de millorar-ne la biodiversitat i la seva resiliència envers el canvi climàtic. Amb aquesta passejada coneixerem el projecte acompanyats per alguns dels seus responsables del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF). 



Veure totes les passejades

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil