Viu el Parc! - Parc del Montnegre i el Corredor. Programa Tardor 2019



A la tardor, el programa Viu el parc ofereix nombroses propostes culturals i de lleure a diversos municipis del Parc del Montnegre i el Corredor. Entre elles, hi trobareu la Matinal, dues nits d'estels, el recital poètic del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges i la 13a edició del Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet'.
Us oferim més informació de les activitats principals:
La 24a campanya Viu el parc al Parc del Montnegre i el Corredor compta, per una banda, amb els actes centrals dirigits a tots els públics que inclouen dues Nit d’estels, la Matinal al parc i el recital Poesia als parcs. Lletres i paisatges, i, per una altra, amb el programa escolar, adreçat als alumnes de 5è de primària de les escoles dels municipis del Parc.
El diumenge 15 de setembre, la font de Pradelló d'Olzinelles (Sant Celoni) va acollir el recital del ciclePoesia als parcs. Lletres i paisatges, enguany, dedicat a Joan Brossa, amb Perejaume, Carles Rebassa i Manuel Guerrero. En podeu llegir la crònica en aquest enllaç.
El 5 i el 12 d'octubre, el Museu de la Pagesia de Fogars de la Selva i La Fàbrica de Vallgorguinarespectivament, seran els escenaris naturals de dues nits d'estels. Les sessions estaran dedicades a comentar de manera amena i didàctica la història de l’observació del cel. A càrrec de Blau el Planetari. Inscripció prèvia a: nitdestelsfogars@fusic.org (Fogars de Montclús) i nitdestels@fusic.org (Vallgorguina).
El diumenge 13 d'octubre, el santuari del Corredor s'omplirà de famílies entre les 10.30 i les 14 h per celebrar la Matinal al parc. Durant tot el matí, gaudireu de tallers de reutilització i reciclatge. L'espectacle de Fefe i companyia clourà la jornada.
13è Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet'
També a l’octubre, concretament el diumenge 27, tindrà lloc la 13a edició del Ral·li Fotogràfic "Tocats pel bolet", una iniciativa ja consolidada que convida els amants de la fotografia a trobar-se a Sant Iscle de Vallalta. Les inscripcions seran entre les 9 i les 11 h i el buidatge de targetes, a les 14 h. Com és habitual, hi haurà tres temes que es donaran a conèixer en el moment de la inscripció.
Activitats als municipis i programa escolar
A més, si durant les properes setmanes us atanseu a aquest espai natural de paisatge boscà i frondós, també podreu participar en els diversos actes que organitzen els municipis del Parc.
El Programa escolar d'enguany, adreçat com sempre als alumnes de 5è de primària dels municipis, constarà de la visita a l'aula i d'una sortida. Totes dues activitats són complementàries i aproparan els alumnes al patrimoni natural i cultural dels parcs naturals.
En definitiva, Viu el parc és una magnífica oportunitat per descobrir els diversos vessants del Parc del Montnegre i el Corredor, així com el seu ric patrimoni natural i cultural.

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Decarregar Programa PDF
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil