Assenyala la icona de la dreta "EN DIRECTE" per escoltar Dosrius Ràdio en directe

Comunicat Taula de Debat Electoral


En les eleccions municipals de l'any 2015, Dosrius Ràdio de forma conjunta amb l'Associació "Argonautes" va dur a terme el 16 de maig de 2015 una taula de debat electoral al gimnàs de l'escola Castell de Dosrius

A causa de les nombroses consultes respecte a si aquest any es duria a terme la Taula de debat electoral, reunida la Junta Directiva de Dosrius Ràdio Associació Cultural a data 18 de març de 2019, ha resolt el següent:


  • Dosrius Ràdio no organitzarà ni participarà en l'organització de la taula de debat electoral de les eleccions municipals de l'any 2019.

  • - Anima a altres entitats a prendre el relleu per a l'organització d'aquest esdeveniment.

  • - Dosrius Ràdio ofereix a totes les agrupacions polítiques que es presenten a les eleccions de diumenge 26 de maig, un espai per donar a conèixer els seus projectes, explicar el seu programa electoral i els motius pels quals els electors haurien de donar suport a la seva agrupació.

  • - Atès que Dosrius Ràdio no disposa d'instal·lacions fixes on procedir a la gravació d'aquests documents audiovisuals, els arxius de vídeo i/o àudio seran gravats per les propies formacions polítiques i no han de superar els 10 minuts de durada.

  • - Els arxius de vídeo i/o àudio es divulgaran per Dosrius Ràdio a les seves xarxes socials en format podcast i estaran vigents des de l'inici de la campanya electoral fins al final de la mateixa.

  • - Els arxius podran pujar al núvol via Dropbox, Google Drive, o altres aplicacions similars. L'enllaç s'haurà de remetre per correu electrònic a info@dosriusradio.cat.

  • - També podrà proporcionar-se per correu convencional i en format CD o Pendrive a l'adreça següent: Centre Esportiu de Dosrius, Carrer de la Formació s/n, 08319 Dosrius.

  • - Òbviament es prega el màxim respecte a les persones i formacions que es presenten a aquestes eleccions. Dosrius Ràdio es reserva el dret de no difondre aquells vídeos o arxius d'àudio que consideri que no respecten les formes bàsiques de respecte.


Segueix-nos a:

Entradas RecentsEl més vist (els darrers 30 dies)Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil

Deixalleria mòbil
Primer diumenge de cada mes