Comunicat Taula de Debat Electoral


En les eleccions municipals de l'any 2015, Dosrius Ràdio de forma conjunta amb l'Associació "Argonautes" va dur a terme el 16 de maig de 2015 una taula de debat electoral al gimnàs de l'escola Castell de Dosrius

A causa de les nombroses consultes respecte a si aquest any es duria a terme la Taula de debat electoral, reunida la Junta Directiva de Dosrius Ràdio Associació Cultural a data 18 de març de 2019, ha resolt el següent:


  • Dosrius Ràdio no organitzarà ni participarà en l'organització de la taula de debat electoral de les eleccions municipals de l'any 2019.

  • - Anima a altres entitats a prendre el relleu per a l'organització d'aquest esdeveniment.

  • - Dosrius Ràdio ofereix a totes les agrupacions polítiques que es presenten a les eleccions de diumenge 26 de maig, un espai per donar a conèixer els seus projectes, explicar el seu programa electoral i els motius pels quals els electors haurien de donar suport a la seva agrupació.

  • - Atès que Dosrius Ràdio no disposa d'instal·lacions fixes on procedir a la gravació d'aquests documents audiovisuals, els arxius de vídeo i/o àudio seran gravats per les propies formacions polítiques i no han de superar els 10 minuts de durada.

  • - Els arxius de vídeo i/o àudio es divulgaran per Dosrius Ràdio a les seves xarxes socials en format podcast i estaran vigents des de l'inici de la campanya electoral fins al final de la mateixa.

  • - Els arxius podran pujar al núvol via Dropbox, Google Drive, o altres aplicacions similars. L'enllaç s'haurà de remetre per correu electrònic a info@dosriusradio.cat.

  • - També podrà proporcionar-se per correu convencional i en format CD o Pendrive a l'adreça següent: Centre Esportiu de Dosrius, Carrer de la Formació s/n, 08319 Dosrius.

  • - Òbviament es prega el màxim respecte a les persones i formacions que es presenten a aquestes eleccions. Dosrius Ràdio es reserva el dret de no difondre aquells vídeos o arxius d'àudio que consideri que no respecten les formes bàsiques de respecte.


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil