DOSRIUSRADIO.CAT El Portal d'Informació de Dosrius - info@dosriusradio.cat
Hot Bear. Novetats. Actualitzada

La Gola O-Free .Club Esportiu d'Orientació Oros. Dissabte, 8 de desembre


Activitat oberta a tothom que disposi de capacitat d'orientació i resistència per navegar a través de la xarxa de pistes, camins, senders i corriols. Equips de 2 a 5 persones.

Des de la Plaça de la República de Dosrius, Cursa Score (lliure) d'orientació, des de las 10h del matí fins, com a màxim, les 13h de la tarda. Mínim 2h i un màxim de 3h sense desqualificació.

Amb tant sols un mapa i una brúixola s'han de visitar el màxim nombre de controls distribuïts sobre el mapa. Els controls tenen diferent valor segons la dificultat física i tècnica. Guanya l'Equip que aconsegueix més punts: Estratègia - Treball en Equip - Orientació - Elecció de Ruta - Resistència - Diversió.

Inscripció:

Fins el 4 de desembre de 2018. Totes les categories que participin requeriran la pinça SportIdent i si no se'n disposa caldrà llogar-la;caldrà, llavors, deixar el DNI. En cas de pèrdua caldrà abonar 30€.

L'organització no assegura la disponibilitat de mapes per les inscripcions fora de termini. Pels participants sense llicència caldrà indicar-ho també per tramitar l'assegurança.


No s'acceptarà cap inscripció que no vingui amb tota la documentació sol.licitada i el resultat de la imposició o transferència corresponent.

Més Info: http://www.oros.orientacio.org/
Segueix-nos a:

Consell Comarcal del Maresme

Entradas recents

Novetats Recomanades

Hot Bear Selected Sesions Hot Bear Hot Bear Black Label

El més vist

Primera Fila

Novetats Discogràfiques

El Portal de Música

Música El Pais

Plásticos y Decibelios

Rockdelux News

Que fan a la tele?

Remember Black Label Hot Bear