La Gola O-Free .Club Esportiu d'Orientació Oros. Dissabte, 8 de desembre


Activitat oberta a tothom que disposi de capacitat d'orientació i resistència per navegar a través de la xarxa de pistes, camins, senders i corriols. Equips de 2 a 5 persones.

Des de la Plaça de la República de Dosrius, Cursa Score (lliure) d'orientació, des de las 10h del matí fins, com a màxim, les 13h de la tarda. Mínim 2h i un màxim de 3h sense desqualificació.

Amb tant sols un mapa i una brúixola s'han de visitar el màxim nombre de controls distribuïts sobre el mapa. Els controls tenen diferent valor segons la dificultat física i tècnica. Guanya l'Equip que aconsegueix més punts: Estratègia - Treball en Equip - Orientació - Elecció de Ruta - Resistència - Diversió.

Inscripció:

Fins el 4 de desembre de 2018. Totes les categories que participin requeriran la pinça SportIdent i si no se'n disposa caldrà llogar-la;caldrà, llavors, deixar el DNI. En cas de pèrdua caldrà abonar 30€.

L'organització no assegura la disponibilitat de mapes per les inscripcions fora de termini. Pels participants sense llicència caldrà indicar-ho també per tramitar l'assegurança.


No s'acceptarà cap inscripció que no vingui amb tota la documentació sol.licitada i el resultat de la imposició o transferència corresponent.

Més Info: http://www.oros.orientacio.org/
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil