Escolta des aqui els top vendes i llistes de totes els paisos - info@dosriusradio.cat

54a Festa de la Gent Gran - Diumenge, 30 de setembre de 2018Els dosriuencs i dosriuenques d’edat més avançada seran els grans protagonistes aquest mes de setembre d’una nova edició de la Festa de la Gent Gran.
Dosrius acollirà el proper diumenge 30 de setembre la 54a edició de la Festa de la Gent Gran. Enguany la festivitat inclourà un cop més diferents activitats dirigides a la gent gran de la vila i al llarg de tota la jornada els dosriuencs i dosriuenques d’edat més avançada seran els grans protagonistes.
Jordi Renyé, regidor de Cultura, Serveis Socials i Sanitat, assegura que “Dosrius és un municipi conscient de la importància que té la gent gran en la creació d’una societat més justa”; i afegeix que “amb aquesta festa volem fer el nostre homenatge particular als valors i actius que aporten les persones de més edat a la nostra comunitat”.
La Festa de la Gent Gran de Dosrius arrencarà diumenge 30 de setembre amb la tradicional missa commemorativa a l’Església de Sant Iscle i Santa Victòria. Seguidament, a les 11 h., és previst que comenci el passeig fins al Poliesportiu de Dosrius amb l’acompanyament dels Gegants de Dosrius. Un cop arribats a destí, es durà a terme la presentació de la jornada i els assistents gaudiran d’un esmorzar popular. I l’activitat clourà amb una gala lírica a càrrec del tenor Roger Reyes, acompanyat de soprano i pianista.

Font: Ajuntament de Dosrius
Segueix-nos a:


Entradas recents

El més vist

Que fan a la tele?

XALOC - Diputació de Barcelona