54a Festa de la Gent Gran - Diumenge, 30 de setembre de 2018


Els dosriuencs i dosriuenques d’edat més avançada seran els grans protagonistes aquest mes de setembre d’una nova edició de la Festa de la Gent Gran.
Dosrius acollirà el proper diumenge 30 de setembrela 54a edició de la Festa de la Gent Gran. Enguany la festivitat inclourà un cop més diferents activitats dirigides a la gent gran de la vila i al llarg de tota la jornada els dosriuencs i dosriuenques d’edat més avançada seran els grans protagonistes.
Jordi Renyé, regidor de Cultura, Serveis Socials i Sanitat, assegura que “Dosrius és un municipi conscient de la importància que té la gent gran en la creació d’una societat més justa”; i afegeix que “amb aquesta festa volem fer el nostre homenatge particular als valors i actius que aporten les persones de més edat a la nostra comunitat”.
La Festa de la Gent Gran de Dosrius arrencarà diumenge 30 de setembre amb la tradicional missa commemorativa al Poliesportiu de Canyamars. Seguidament, és previst que comenci la Ballada dels Gegants i una desfilada de vestits fets de paper a càrrec del Casal d’Avis de Llinars del Vallès. I posteriorment es durà a terme la presentació de la jornada i els assistents gaudiran d’un esmorzar popular. L'activitat clourà amb una gala lírica a càrrec del tenor Roger Reyes, cantant d’orquestres com La Meravella, La Principal de La Bisbal i Montgrins. 
Per participar de la jornada cal confirmar assistència prèviament a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament o trucant al telèfon 93 791 80 14.

Font: Ajuntament de Dosrius
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil