DOSRIUSRADIO.CAT El Portal d'Informació de Dosrius - info@dosriusradio.cat
Hot Bear. Novetats. Actualitzada

Dosrius de 1900


Els dies 7 i 8 de juliol, el municipi acollirà una nova edició del projecte ‘Dosrius de 1900’ que oferirà als veïns i veïnes i visitants un ampli i variat programa d’activitats lúdiques i culturals amb la tradició com a gran protagonista.
Aquest proper mes de juliol Dosrius tornarà a fer una visita al seu passat a través del programa ‘Dosrius de 1900’. Els dies 7 i 8 de juliol, l’Ajuntament i la Comissió El Dosrius de 1900 impulsaran a la vila una nova edició d’aquest original projecte que acosta als veïns i veïnes diverses propostes culturals de primer ordre i de la mà del teixit associatiu local amb l’objectiu de potenciar, donar a conèixer i difondre les tradicions i l’idiosincràtica pròpies del municipi.
Jordi Reñé, regidor de Cultura, fa una crida a la participació; agraeix la implicació de tots els comerços, persones i entitats que formen part del programa; i explica que ‘Dosrius de 1900’ “és una ocasió excel·lent per sortir als carrers aprofitant l’arribada del bon temps i gaudir del mosaic cultural tan ric, viu, dinàmic i plural amb el que comptem al municipi”.
Així, ‘Dosrius de 1900’ oferirà enguany prop d’una vintena de propostes per a tots els públics; entre elles, exposicions, concerts i balls populars.

Font: Ajuntament de Dosrius

Programa d'actes 

Segueix-nos a:

Consell Comarcal del Maresme

El + Destacat

Història d'una passera (ara que es parla tant)

"Passera per a vianants a la riera de Canyamars, al seu pas pel carrer Esteve Albert de Dosrius. Aquest és un projecte que s’ha ...

Entradas recents

Novetats Recomanades

Hot Bear Selected Sesions Hot Bear Hot Bear Black Label

El més vist

Primera Fila

Novetats Discogràfiques

El Portal de Música

Música El Pais

Plásticos y Decibelios

Rockdelux News

Que fan a la tele?

DanceFloor Chart