Dosrius de 1900


Els dies 7 i 8 de juliol, el municipi acollirà una nova edició del projecte ‘Dosrius de 1900’ que oferirà als veïns i veïnes i visitants un ampli i variat programa d’activitats lúdiques i culturals amb la tradició com a gran protagonista.
Aquest proper mes de juliol Dosrius tornarà a fer una visita al seu passat a través del programa ‘Dosrius de 1900’. Els dies 7 i 8 de juliol, l’Ajuntament i la Comissió El Dosrius de 1900 impulsaran a la vila una nova edició d’aquest original projecte que acosta als veïns i veïnes diverses propostes culturals de primer ordre i de la mà del teixit associatiu local amb l’objectiu de potenciar, donar a conèixer i difondre les tradicions i l’idiosincràtica pròpies del municipi.
Jordi Reñé, regidor de Cultura, fa una crida a la participació; agraeix la implicació de tots els comerços, persones i entitats que formen part del programa; i explica que ‘Dosrius de 1900’ “és una ocasió excel·lent per sortir als carrers aprofitant l’arribada del bon temps i gaudir del mosaic cultural tan ric, viu, dinàmic i plural amb el que comptem al municipi”.
Així, ‘Dosrius de 1900’ oferirà enguany prop d’una vintena de propostes per a tots els públics; entre elles, exposicions, concerts i balls populars.

Font: Ajuntament de Dosrius

Programa d'actes 

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil