26 i 27 de maig de 2018 (De 10.30 h a 17.00 h). Taller ‘Viure un conreu ecològic’ , a càrrec de Rut Codosal, de l’hort ‘Verd i Aigua’ d’Argentona (Baix Maresme Agroecològic).
26 i 27 de maig de 2018 (De 10.30 h a 17.00 h). Demostració d’un vehicle elèctric a càrrec de Som Mobilitat . Els participants podran conduir un vehicle elèctric i se'ls convidarà anar més enllà, canviant els hàbits: compartir vehicles i altres propostes per aconseguir una mobilitat sostenible.
- Dissabte 26 de maig , a partir de les 12:30 h. , de la presentació de 'Som energia' a la carpa auditori, un projecte alternatiu que convida a escollir una xarxa elèctrica abastida d’energies verdes.
- Dissabte 26 de maig , a partir de les 17:30 h. a la carpa auditori, de la xerrada ‘Aigua, energia i aliments’ , de Francesc Reguant, director de l’Observatori d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes.
- Dissabte 26 de maig , a partir de les 19:15 h. a la carpa auditori, de la xerrada ‘Som el que mengem, el que sentim i el que fem. Reflexions innovadores d’un camperol’ , a càrrec de Josep Pàmies, activista de la terra, de la pagesia i de la salut.
- Dissabte 26 de maig , a partir de les 21 h. , de l' Ecoconcerts&Ecotastets . Els visitants podran gaudir al vespre de la música de La Malinche -una producció de Pep Lladó amb el segell de Dosrius Sota la Palmera- i dels eco-tastets que prepararà El Cullerot (aletes eco-picants, quesadillas i burritos de carn ecològica). La Pizzeria Peperoni d’Argentona també oferirà les seves pizzes artesanals, amb massa de farina integral d'espelta i farina de kamut. I tot, acompanyat amb un tast de vins del celler Tal Com Raja , amb caràcter maresmenc.
- Diumenge 27 de maig , a partir de les 11:30 h. a la carpa auditori, d'una xerrada-col·loqui de Carme Ruscalleda , xef del restaurant Sant Pau, sobre la cuina i els productes ecològics i de proximitat.
- Diumenge 27 de maig , a partir de les 12:30 h. a la carpa auditori, de l' exposició ‘Mataró Potatoes. El temps de la patata al Maresme’ , a càrrec d’Alexis Serrano, director de l’Arxiu Comarcal del Maresme. Es tracta d'una aproximació documental als llunyans anys en què la comarca del Maresme fou pionera en la producció i exportació del tubercle més popular del regne vegetal.
- Diumenge 27 de maig , a partir de les 13 h. a la carpa auditori, de la xerrada ‘Varietats locals agràries: recuperant el sabor tradicional del Maresme’ , a càrrec de Xènia Torras, responsable del projecte ‘Esporus’ de l’associació L’Era.
Descarregar programa oficial
Descarregar programa oficial