Ja sabem (i no volem) que no es poden posar portes al camp, però tot i això hauríem de tenir present el següent


Comentaris a les publicacions en Facebook i altres xarxes socials 

ASPECTES GENERALS

RESPECTE: Aquest és un espai on ens reunim un gran nombre d'usuaris de diferents procedències, edats o personalitats, per això és important mantenir unes normes de convivència que ens permetin a tots participar en llibertat i amb respecte als altres i a les seves opinions.

BON COMPORTAMENT: Procura que els teus missatges aportin alguna cosa al contingut de a publicació feta per Dosrius Ràdio al Facebook. 

Si vols manifestar una opinió a favor o en contra, justifícala perquè la resta de "lectors/usuaris" coneguin la teva postura . Si no tens res de nou a aportar a la discussió, és millor no escriure res.

ESCRIURE CORRECTAMENT: És imprescindible que tots els "lectors/usuaris" intentin escriure amb un mínim de correcció ortogràfica. Recordeu que això no és un missatge de Whastapp. A més, tampoc costa tant esforçar-se una mica i intentar escriure el millor possible. Evidentment, no ens convertirem en correctors ortogràfics; només pretenem evitar un excés de llenguatge sms. Tampoc és agradable llegir missatges escrits únicament en majúscules. Escriure en majúscules equival a estar cridant, així que no és correcte. Altres pràctiques, com escriure en colors cridaners, amb formats de lletres massa grans, etc., també poden resultar incòmodes, i l'important és que tots ens llegim i entenguem.

PRIVACITAT: Aquest és potser un dels temes més delicats en tota la xarxa. Es prestarà molta atenció i es serà molt sever amb qualsevol vulneració de la privacitat o intimitat de qualsevol usuari (sense el seu consentiment). Pel que fa a Facebook, queda terminantment prohibit posar missatges privats rebuts per part d'un altre usuari. Tot el que pugui implicar un dany en la privacitat d'un individu serà immediatament castigat amb el tancament del fil. La informació postejada serà eliminada i en segons quins casos, i depenent de la gravetat en la vulneració de la privacitat, podrà comportar el bloqueig tant temporal com definitiu.

CODI PENAL: La Unitat Orgànica de la Policia Judicial té potestat per investigar a través del seguiment d'IPs registrades tots els actes considerats delicte com l'exposició de pornografia infantil, fer apologia del terrorisme o la violació de la propietat privada mitjançant tècniques informàtiques (hackers) . Les amenaces i assetjaments a usuaris o moderadors mitjançant el Facebook, correu electrònic o xat estan considerats un delicte greu per la llei espanyola i Dosrius Ràdio col·laborarà amb els cossos de seguretat per perseguir legalment aquestes accions facilitant totes les dades que estiguin en el nostre poder a jutges i agents.



Com sabeu les faltes de respecte són l'enemic de les xarxes, així que procurarem mantenir l'ordre en aquest tipus de publicacions que, per experiència, acaben bastant malament. Podeu tenir les idees que vulgueu i expressar normalment amb EDUCACIÓ. És una cosa bàsica. 
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil