cada dia una nova selecció musical preparada per a tu - info@dosriusradio.cat

Xerrades informatives nova recollida porta a porta i àrees de contenidorsXerrada informativa sobre el servei de recollida porta a porta al nucli de Dosrius
Amb el propòsit d’implicar la ciutadania i presentar i donar a conèixer els nous serveis de recollida de residus, l’Ajuntament convida tots els veïns i veïnes a participar al llarg d’aquest mes de gener de tres xerrades informatives obertes a tota la població.
La primera d’elles tindrà lloc dijous 18 de gener, a partir de les 19 h., a la Sala de Plens del consistori. Durant la sessió s’explicarà als assistents el model de recollida de la brossa porta a porta que s’implementarà al nucli de Dosrius, així com la retirada dels contenidors del carrer. Els participants, a més, podran recollir gratuïtament un rotlle de bosses per a les restes de jardí i un cubell per a la cuina.


Sessions explicatives sobre les àrees completes de contenidors de Can Massuet i Canyamars
Finalment, en el cas del nou servei d’àrees completes de contenidors a Can Massuet i Canyamars, el model es presentarà públicament als veïns i veïnes d’aquests dos nuclis els dies 19 (Can Massuet) i 26 de gener (Canyamars). Ambdues sessions, obertes a tota la població, es duran a terme a les 19 h. al Casal del Far-Covasa (divendres, 19 de gener) i al Casal de les Cotxeres (divendres, 26 de gener). Els assistents, a més, tindran la possibilitat d’adquirir gratuïtament un rotlle de bosses per a les restes verdes de jardí.

Segueix-nos a:


Entradas recents

El més vist

Espai d'expressió ciutadana
Aquest espai com el seu nom indica, pretén ser un espai d'expressió i participació ciutadana de temes relacionats amb el municipi de Dosrius.

Accedi a l'Espai
Normes Generals d'us

Que fan a la tele?

XALOC - Diputació de Barcelona