Bloqueig a Dosrius Radio per part de l'Ajuntament de Dosrius - informació actualitzada

Aquest matí hem comprovat amb sorpresa que se'ns havia bloquejat l'accés al compte de twitter de l'ajuntament de Dosrius.
Sembla ser que informar, sense opinar, no és del grat del nostre equip de govern.


Ja que, segons resolució 367/2015 de data 16 de juny del 2015, l'alcaldia és el responsable de comunicació l'Ajuntament de Dosrius i atès que Dosrius Ràdio és una entitat legalment constituïda, vigent i que forma part del registre d'entitats jurídiques i del registre de l'ajuntament de Dosrius hem presentat una instància demanant explicacions al respecte.

Exposo:
Atès que Dosrius Ràdio Associació Cultural i juvenil és una entitat legalment constituïda, vigent i que forma part del registre d'entitats de la Generalitat de Catalunya (NIF: G66580804, Núm. d'inscripció: 57645, Data: 15/12/2015 Secció 1ª del Registre d'Associacions) i del registre d'entitats de l'ajuntament de Dosrius Atès que com consta en els estatus de l'entitat Dosrius Ràdio Associació Cultural i Juvenil, els fins de l’associació són: 

• Difondre les activitats que es duguin a terme al municipi de Dosrius i la resta de la comarca del Maresme atenent especialment a la informació generada per les entitats del municipi i l'Ajuntament de Dosrius. 

Atès que segons resolució 367/2015 de data 16 de juny del 2015, l'alcaldia és el responsable de comunicació de l'Ajuntament de Dosrius.
 

Sol·licito:
Se'ns informi per part de l'alcaldia, dels motius pels quals s'ha bloquejat a Dosrius Ràdio a l'accés al compte de twitter de l'Ajuntament de Dosrius (@dosrius), i es procedeixi com més aviat millor a anul·lar aquest bloqueig per facilitar la tasca de l'entitat. 

10/06/2017 - 0:51
A hores d'ara ja s'ha desbloquejat l'accés de Dosrius Ràdio al compte de Twitter de l'Ajuntament de Dosrius. Està clar que la difusió que se li ha donat ha servit perquè algú recapaciti.
Quedem a l'espera de la resposta a la instància presentada donant explicacions al repecte d'aquest bloqueig.


Com podeu veure ara està disponible l'opció de "Seguir" com si fos la primera vegada que s'accedeix a aquest compte.

  
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil