La Granja de Can Gel, Can Sabé i l’Alberg Mas Silvestre participen a la campanya "Benvinguts a Pagès" de 2017



Benvinguts a pagès és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors.
És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa.
A més, aquest any Benvinguts a Pagès va de la mà d’un excel·lent soci, la Setmana Bio, coincidint al cap de setmana del 3 al 5 de juny i allargant-se, la Setmana Bio, fins al 9 de juny.

GRANJA CAN GEL - VIU CAN GEL!

Can Gel és una granja de vaques lleteres en actiu des de 1910. Al 2014 es va iniciar un projecte lúdic i educatiu amb el nom de Viu Can Gel!, que té com a objectiu apropar a tots els públics el dia a dia de la granja i el procés d'elaboració de la llet. L'experiència Viu Can Gel! ha estat possible gràcies a la construcció d'una nova nau que ja es va dissenyar per poder acollir visites, amb espais adequats per poder donar un servei òptim i de qualitat al visitant.

Horaris obertura visites

Dissabte i diumenge de 10h a 14h i de 16h a 19h
Dilluns de 10h a 14h

Adreça

Can Gel, Veïnat Rimblas, 1
08318 Canyamars (Dosrius)

Contacte

Email: info@can-gel.com
Telèfon: 600437181
Web: http://www.can-gel.com

CAN SABÉ

Adreça

Veïnat Rupit, 6
08318 Canyamars


Can Sabé és una masia aïllada d’arquitectura de tradició popular Catalana, la qual la primera referència documentada es troba a l’Arxiu Nacional de Catalunya (1570). La masia està construïda en una finca de 29 hectàrees de boscos de pins, roures i alzines, i camps de conreu agrícola. Estem situats al Parc Natural Corredor-Montnegre, al final del poble de Dosrius-Canyamars, en un trencall després del Pou de Glaç. Només a 40 minuts de Barcelona i a 15 de les platges del Maresme. El cap de setmana de Benvinguts a pagès oferirem als clients un pa de pessic fet amb ous ecològics de Dosrius i moscatell, en record de les vinyes que hi havia hagut a la mateixa finca.

Contacte

Telèfon: 635241957
Email: hola@cansabe.com
Web: http://www.cansabe.com/

ALBERG MAS SILVESTRE

Adreça

Veïnat Rimbas, 14
08319 Canyamars


Alberg situat al mig del bosc al cim d'una carena entre les rieres de Rimblas i Canyamars. Els nuclis urbans més propers són a 5 km (Canyamars) i a 20 km (Mataró). Hi ha quatre grans zones col·lectives: zona de dia (menjador i sala d'activitats), zona de nit, zona esportiva (Camp futbol i basquet) i zona d'exteriors. Als clients de Benvinguts a Pagès que vinguin aquest cap de setmana els hi oferirem un 20% de descompte en l'estada. Les nostres habitacions son col·lectives. LON 2º27´11” E / LAT 41º35´47” N

Contacte

Telèfon: 937955014 / 934838363
Email: alberg.canyamars@gencat.cat
Web: https://www.xanascat.cat/

 Font: http://benvingutsapages.cat

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil