cada dia una nova selecció musical preparada per a tu - info@dosriusradio.cat

El Maresme continua captant població d'altres comarques catalanes i de l'estranger. Per contra, Dosrius registra un saldo migratori negatiu.El Maresme, per tercer any consecutiu, manté un saldo migratori positiu. És a dir, rep més població de la que marxa a viure a altres indrets. Segons l'anàlisi fet per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, som la quarta comarca de Catalunya amb un saldo migratori positiu més elevat, darrera el Barcelonès, el Vallès Occidental i el Baix Llobregat.


Només hi ha sis municipis que registren un saldo migratori negatiu: Sant Pol de MarArenys de MuntDosriusPremià de DaltPremià de Mar i Sant Iscle de Vallata. Els 24 municipis restants han tingut un saldo global.
Els 5 municipis amb els saldos migratoris positius dins de Catalunya més elevats són: Vilassar de MarCalellaEl MasnouSant Andreu de Llavaneres i Canet de Mar.

Segueix-nos a:


Entradas recents

El més vist

Espai d'expressió ciutadana
Aquest espai com el seu nom indica, pretén ser un espai d'expressió i participació ciutadana de temes relacionats amb el municipi de Dosrius.

Accedi a l'Espai
Normes Generals d'us

Que fan a la tele?

XALOC - Diputació de Barcelona