Assenyala la icona de la dreta "EN DIRECTE" per escoltar Dosrius Ràdio en directe

El Maresme és la quarta comarca catalana amb més població. Dosrius ha registrat una reducció de padró: (-1,17%)Tot i tenir una població força equilibrada per sexes, el col·lectiu femení té un pes més fort i justament és el que ha tingut un increment més intens. El 55,24% dels nous habitants que ha guanyat el Maresme el darrer any són dones. El col.lectiu femení representa el 50,6% del total de la població maresmenca.
L'increment demogràfic no ha sigut general a tota la comarca. 9 dels 30 municipis han registrat reduccions de padró: Alella (-0,29%), Arenys de Mar (-0,24%), Arenys de Munt (-1,12%), Dosrius (-1,17%), Malgrat de Mar (-0,41%), Premià de Mar (-0,28%), Sant Iscle de Vallalta (-1,22%), Sant Pol de Mar (-1,22%) i Vilassar de Dalt (-0,12%).

D'altra banda, Sant Vicenç de Montalt és el municipi que ha tingut una variació a l'alça més important. La seva població ha augmentat un 2,20%; segueix Òrrius amb un 2,03%; Caldes d'Estrac (1,80%), Tiana (1,69%) i Sant Andreu de Llavaneres (1,62%).

Podeu ampliar la informació i consultar les variacions demogràfiques a tots els municipis consultant l'informe elaborat per l'Observatori de Desenvolupament Local, CLIQUEU AQUÍ 
Segueix-nos a:

Entradas RecentsEl més vist (els darrers 30 dies)Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil

Deixalleria mòbil
Primer diumenge de cada mes