Donem alternatives a la pobresa alimentària!. L’ institut de Dosrius enguany inicia el Servei comunitari





Donem alternatives a la pobresa alimentària!
L’ institut de Dosrius enguany inicia el Servei comunitari, que es tracta d’ un projecte per als alumnes de secundària que pretén garantir que els estudiants experimentin accions de compromís cívic , aprenguin en l’ exercici actiu de la ciutadania i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

El nostre institut és dels primers de la zona en engegar aquest projecte que haurà d’ estar implantat a tots els centres el curs 2019-20.

Com es desenvolupa a l’ Institut de Dosrius?
S’ ha plantejat a tots els alumnes de 3r d’ ESO la possibilitat de participar en una campanya de recollida d’ aliments, (conjuntament amb la Creu Roja). Prèviament a aquesta part pràctica, s’ han realitzat 10 hores de formació a l’ aula impartides des de les diferents matèries per conscienciar sobre la problemàtica de la pobresa alimentària. Arran d’ aquesta formació han sortit 15 voluntaris, que portaran a terme 3 campanyes al llarg del curs.
És molt important que tots participem i col·laborem amb l’ aportació d’ aliments en les campanyes. Hem de ser conscients de la necessitat d’ ajudar les persones amb més dificultats econòmiques. Val a dir que els aliments recollits seran distribuïts per la Creu Roja a les famílies més necessitades.
Aquest novembre iniciem la primera de les campanyes. Podreu venir a l’ institut a fer les vostres aportacions d’ aliments els següents dies de 16.00 a 17.00 hores:
  • 24 de novembre
  • 1 de desembre
  • 15 de desembre
  • 20 de desembre

Quin tipus d’ aliments podeu aportar?
  • Oli, llet, pasta, sucre, galetes, llaunes de conserva, llegums cuits, arròs, cereals, aliments infantils.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil