Programa provisional de la Fira del Bosc Medieval a Canyamars. 15 i 16 d'octubre



Dissabte 15 d’octubre de 10 del matí a 11 del vespre. Les tavernes i diumenge 16 d’octubre, de 10 del mati a 11 del vespre



–MERCAT MEDIEVAL amb productes artesans; embotits, formatges, pa, joguines de fusta, roba i complements, carrusel per als menuts i demostracions d’oficis

–TAVERNES. Sis tavernes medievals repartides per tot l’espai firal; Dues al Pla del Molinot, dues a la plaça de la l’Església, dues a la plaça de la Germandat, un al carrer Major, a més de les parades de menjar amb pollastre a l’ast, entrepans, pizzes artesanes al forn de llenya, que podreu adquirir i menjar als diferents espais habilitats.

–PASSEJADES EN RUC a càrrec de Rukimon durant tot el cap de setmana

–TIR AMB ARC a càrrec del Club d’Arquers Dosrius. Us ensenyaran com utilizar l’arc i les fletxes

–MÚSICA ITINERANT a càrrec de l’Ós Pedrer al llarg del cap de semana; tarda vespre del dissabte i el diumenge tot el dia

–CONCERT a càrrec de Barroques Duet Musical a l’església de Canyamars; funcions dissabte a les 18h i diumenge a les 17h

–CAMPAMENT MEDIEVAL AMB CAMPIONAT DE COMBATS al Pou de Glaç de Canyamars, a càrrec de Lagara i Hereus de la Història amb el programa següent:

DISSABTE 15 OCTUBRE

11/11:30h   vestir l’hereu, on s’explicarà a cadascú dels personatges que luitaran es provinences, , diferents robes, armaments i simbología.

12/12:15h   farà exhibició de combats dos contra dos, i modus gladiador un contra tres.

17/17:30h   torneig individual

DIUMENGE 16 OCTUBRE

Exhibició de combat i mostra de tècniques de lluita al llarg del dia

–ESPECTACLE ITINERANT Les Meravelles de Landor, Aidan el joglar’. Pavelló Segle XII a càrrec d’Aitor Francés l’Il·lusionista. El seu campament restarà ubicat a la pujada cap a l’església de Canyamars, davant la font.

-Passejada al Canyamars medieval el diumenge 16 d’octubre a càrrec de Joan Manel Riera de l’Escola de Natura del Corredor. “En Joan de Canyamars fou el remença que atemptà contra el rei Ferran el Catòlic el 1942. ALeshores Canyamars eren unes poques masies a l’entorn de l’església. Tot seguint el personatge, cercarem els vestigis antics de la vall de Canyamars.”

El punt de trobada será a les 5 de la tarda a la plaça de l’església. El recorregut será de 2 hores, de 2,2 km i desnivell de 100 m. La ruta per Església de Canyamars – Can Prat – Pou del Glaç – Can Nogueres – Molinot – Canyamars. Passejades guiades 2016, Parc del Montnegre i el Corredor – Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

–TALLERS I JOCS INFANTILS al Pla del Molinot (Dissabte i diumenge de 10 a 18:30h), a càrrec del Tercer Element, aventura i lleure, amb 500m2 d’espai delimitat amb tallers i jocs infantils, dirigits i controlats per monitoratge acreditat. Al costat, servei de taverna i descans per als pares….


+ INfo

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil