El Parc del Montnegre i el Corredor celebra el 20è Viu el parc

La campanya Viu el parc, promoguda per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, arriba al Parc del Montnegre i el Corredor per celebrar la seva vintena edició. 
Si us atanseu a aquest espai natural, de paisatge boscà i frondós, podreu gaudir d'activitats com ara música, circ, animació, poesia, tallers i olors del parc. També podreu participar dels diversos actes que organitzen els tretze municipis del parc.
Aquesta campanya compta amb els actes centrals, que inclouen la Gran festa del parc i la Poesia als parcs, dirigits a tots els públics, i el Programa escolar, adreçat als alumnes de 5è de primària de les escoles dels mateixos municipis.
El santuari del Corredor s'engalanarà el diumenge 11 d'octubre, per celebrar la Gran festa del parc a la qual esteu tots i totes convidats. Viurem la XIX Jornada de Teatre de Carrer amb tallers de natura a càrrec d'ACER, jocs elaborats amb material reciclat de Guixot de 8 i l'actuació final de Marcel Gros.
El cicle Poesia als parcs arriba un any més al parc per donar pas a les paraules. Així, el 20 de setembre a la font del Pradelló d'Olzinelles (Sant Celoni), podreu escoltar un recital poètic.
El 18 d'octubre s'organitzen les Jornades de la tardor i el bolet i la Festa Viu el parc, al parc Puigvert, de Sant Cebrià de Vallalta.
La 9a edició del Ral·li Fotogràfic "Tocats pel bolet", a Sant Iscle de Vallalta, convida els amants de la fotografia a la 18a Festa del Bolet, a la Fira de bolets i productes artesanals, del diumenge 25 d'octubre. Sabreu els temes del concurs quan us hi apunteu. Veniu a descobrir-los!
Ja al mes de novembre, el diumenge 15 podeu acostar-vos fins a Sant Martí de Montnegre on a les 11 h hi haurà missa amb motiu de la festivitat de Sant Martí amb la participació de la Coral Briançó, a les 12 h, concert de jazz amb Roger Santacana & Gregori Holis Trio, a l'església de Sant Martí i, a les 13 h, s'oferirà un vermut de l'estiuet de Sant Martí, al pati mateix de l'església.
El Programa escolar d'enguany, adreçat com sempre als alumnes de 5è de primària dels municipis del parc, constarà de la visita a l'aula i d'una sortida. Totes dues activitats són complementàries i aproparan els alumnes al patrimoni natural i cultural dels parcs naturals. Viu el parc és una magnífica oportunitat per descobrir tot els vessants del Parc del Montnegre i el Corredor, així com tot el seu ric patrimoni natural i cultural.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil