Gràcies a tots per fer-ho possible!

Gràcies als caps de llista de cada partit, gràcies a cada un dels assistents i gràcies molt especialment, als companys de l'Associació Argonaut@s i voluntaris i voluntàries que van ajudar en el muntatge d'aquest esdeveniment.

Penseu que a la una del migdia, per problemes de l'Ajuntament (o els seus responsables, ja sigui de l'alcalde, de la resposable de serveis generals, o del regidor responsable de la brigada) no hi havia, ni una cadira, ni una taula i molt menys una tarima. Ens deien que a les 8, ho tindríem. Us imagineu muntar tot això en menys de, mitja hora... A punt vam estar de tirar la tovallola, davant de tanta incompetència.

Fins a les cinc de la tarda, no va començar a arribar el material solicitat i confirmat pràcticament amb una setmana de anterioritat. Van poder més les nostres ganes de dur a terme aquest esdeveniment i de fer-ho correctament, que ni la desídia dels que ens governen, ni la seva falta de resposabilitat davant aquelles persones que havien dedicat hores i hores del seu temps aixi com la falta de respecte cap als que com a públic acudirien a aquest esdeveniment.


Des de Dosrius Ràdio, de nou .... Gràcies. A cada un en la seva manera i justa mesura. Al públic un 10.










Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil