Actes de final de campanya


PSC
El divendres 22, el PSC no fa l'acte de final de campanya, sinó el de presentació de la Candidatura i Programa del PSC de Dosrius. Tindrà lloc al Pavelló de Dosrius a les 9 del vespre. Per a més informació posar-se en contacte amb els telèfons 610452252 (Rafael) i 647.448.716 (Maria).

La PAC 
Igual que fa quatre anys, faran un sopar per celebrar la bona feina feta i per encarar el dia de les eleccions amb els maxims ànims. El sopar tindrà lloc a la pista poliesportiva de Can Massuet a partir de les 20,30h.
A més, després del sopar, en aquesta ocasió, tindrán música en directe amb el grup Seven què oferiran un repertori de versions del millor pop rock internacional.
Si voleu venir al sopar podeu recollir a els vostres tiquets als establiments col·laboradors (Condis Dosrius, Bar el Comú, Supermercat El Far de Can Massuet i Supermercat El Far de Canyamars) o bé comprar-els a qualsevol membre de la PAC, Fins el proper dimecres dia 20. El preu és de 2 € (gratuït pèls nens de fins a 10 anys) i inclou el sopar i la beguda del sopar.


CiU
Al pati de les Moreres de Cal Victor a Canyamars. Miting-Sopar audició musical. a les 21 h. Actuació del grup musical Sol Baker i Charly Soler.


PP
No tenim constància de cap acte.

GIR
Fi de campanya del G.I.R. divendres 22 de maig a Can Massuet a les 21.00 h. A la plaça de Can Massuet, amb bona musica i alguna cosa per picar

ERC
Sopar Final de Campanya. A les 20:30h. a la Plaça Espanya de Dosrius.


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil