Taller de dansa conscient. 9 de març. Aloha Dosrius.


 

- Sessions totalment pràctiques i vivencials amb demostracions i explicacions verbals dels exercicis fent servir la respiració, termes anatòmics, l’evocació d’imatges, la vibració de la veu, seqüències de moviment i la repetició, meditació i obtenir un estat de calma i pau mental i emocional.

- Acompanyament musical.

- Expressió corporal.

- Moviment orgànic.

- Veu.

- Anatomia del moviment.

- Tècniques d’improvisació en la dansa.

- Tècniques de relaxació i respiració.

- Relació dels 5 elements de la medicina tradicional xinesa.

- La metodologia grupal afavoreix l'oportunitat de compartir experiències i de generar aprenentatge col·lectiu, a més de la creació i l'enfortiment de llaços d'autoajuda entre les persones, renovació del cercle d’amistats, de la mateixa manera que impulsa la realització de canvis en la realitat personal i grupal.

- La utilització de tècniques basades en el moviment permet la creació de vincles afectius entre les participants, reforçant la cohesió grupal, on valors com el respecte, l’empatia i l’escolta apareixen.

- Estar demostrat que cos i ment estan connectats. El cos és un gran contenidor d’emocions, vivències i experiències i un cos per naturalesa necessita moure’s i expressar per sentir-se viu, actiu i en harmonia.

- El cos és una font de coneixement, el cos parla i diu la veritat.

Recordeu fer-nos la reserva, directament a l' Eva Ballart, al telf. 636.003.442 , o bé al instagram @aloha2rius o al correu d' Aloha Dosrius.

Al Casal Josep Prats (antigues escoles de Canyamars).
Aportació: 10€

Organtiza:Aloha Dosrius
Col-labora: Ajuntament de Dosrius


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil