La Mostra Literària del Maresme tanca la seva quarentena edició amb el lliurament de premis.La Mostra Literària del Maresme ha tornat al lloc on va començar. El Masnou va acollir l’acte de lliurament de premis de la primera edició, el 28 d’abril de 1984, i ha tornat a ser el municipi on 40 anys després s’han aplegat autoritats locals i les maresmenques i maresmencs premiats.

En un emotiu acte on tant l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, com la consellera de Cultura, Marta Rovira, van tenir paraules de record a la trajectòria de la Mostra, es va fer el lliurament de premis que va culminar amb un especial pastís de celebració que reproduïa la imatge que l’artista Mar Torrano ha fet especialmet per aquesta quarentena edició del certamen literari.


Dels premis destaquem els següents per ser veïns i veïnes del nostre municipi:


GRUP A – Poesia (de 6 a 8 anys)
ACCÈSSIT: L’elefant que s’ha equivocat, de Ian Lupo Pereira Lissia (Dosrius). Per la capacitat de síntesis del poema que amb pocs versos resumeix la dimensió de la vida de la natura des dels ulls d’un nen/a.

Grup F- Poesia (més grans de 26 anys)
ACCÈSSIT: Do d’Aimar Perez Gali (Dosrius). Per les intertextualitats del poema i la seva gran musicalitat.

MICRORELATS
El préstec de Pere Comeche Padilla (Dosrius). Sorprenent i et sorprèn amb el canvi de rols.

DIVERSITAT FUNCIONAL
Les gallines i jo d’Elena Julià Jordan (Dosrius). Se’n destaca la senzillesa, l’emotivitat i a la vegada un cert toc d’humor.Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil