Cap Infant Sense Joguina

 


Recollida de joguines i roba per vendre-la a preus simbòlics a la fira de Santa Llúcia de Dosrius i així poder comprar joguines noves.

Nova iniciativa per part de totes les AFAS del municipi de Dosrius, i amb la col·laboració de l'Associació Aloha Dosrius i de l'ajuntament de Dosrius.


Com sabreu,  el joc és una activitat universal i espontània que ha existit a totes les civilitzacions al llarg de la història de la humanitat. La curiositat és un estímul necessari perquè els nens juguin. El joc lliure i espontani és una de les activitats més importants que poden fer els nens. Mitjançant el joc, imiten la realitat de les seves vides i assagen situacions futures mentre expressen els seus sentiments i emocions.A mesura que els nens creixen, el joc adquireix un caràcter més social. Comencen a connectar-se amb altres persones i practicar habilitats socials que utilitzaran més endavant en la seva vida adulta. A més, descobreixen límits, incorporen valors i es diverteixen.

Per tant, els jocs són activitats necessàries per al creixement i desenvolupament saludable dels infants. No és un gaudi opcional, sinó un requisit indispensable com menjar, dormir i altres activitats de la vida...

Des de les AFAS, volem assegurar-nos que tots els nens del municipi de Dosrius poden cobrir aquestes necessitats bàsiques aquest any, ajudant a les famílies amb dificultats registrades actualment en el ajuntament.

La idea és recollir joguines i roba de segona mà donada per els habitants del poble i seguidament per vendre-ho en una parada del mercat de Santa Llúcia de Dosrius el dia 16/12/2023 a preus simbòlics per tal de recaudar diners i comprar joguines noves per aquestes famílies.
La recollida a la nostra escola es farà a consergeria.

RECORDEM: EL JOC ÉS UN DRET, FEM-HO POSSIBLE PER TOTS/ES!

Què? t'animes?




Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil