Senyalitzades les set etapes de l’itinerari turístic de l’Eix Central del Maresme



- La Diputació de Barcelona ha finalitzat la senyalització de l’Eix Central, un projecte que ha sol·licitat el Consorci de Turisme del Maresme i que passa per una vintena de municipis. També està en procés la senyalització de l’Eix de la Costa.

Les set etapes de l’itinerari turístic de l’Eix Central del Maresme ja estan senyalitzades. Es tracta d’una ruta que recorre l’interior de la comarca a través d’una connexió entre les estacions de Rodalies de Montgat i Malgrat de Mar, de punta a punta, ja que l’accessibilitat és clau per una gran aventura. És per això que l’eix comença i acaba a les estacions de tren, per tal que el viatger pugui iniciar i finalitzar l’itinerari amb comoditat. L'Eix Central del Maresme és molt més que una ruta, és una invitació a connectar amb la natura i el patrimoni de la comarca.

La Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona ha executat el projecte de senyalització a petició del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, decidint conjuntament les ubicacions més adients per col·locar les fites. També està en procés la senyalització de l’Eix de la Costa, dos itineraris complementaris que transcorren per diferents municipis.

El traçat de l’Eix Central es divideix en 7 etapes, que es poden realitzar tant a peu com en bicicleta de muntanya o gravel, i inicien i finalitzen en nuclis urbans i ens apropen al patrimoni i a l'entorn natural del Maresme. Està disponible tant amb senyals físics com amb seguiment a través de Wikiloc.

Aquestes són les diferents etapes, enllaçades a la pàgina web del Consorci amb tota la informació sobre cada una d’elles i la ruta:
Les persones que no puguin fer totes les etapes seguides no s’han d’amoïnar, ja que l'eix brinda la flexibilitat de fer les etapes en dies diferents. Amb l'ajuda de la Xarxa de Camins del Maresme, es poden crear itineraris circulars que portin de tornada al punt de partida o bé a les estacions de tren de la comarca.

Els municipis per on transcorre l'Eix són: Montgat, Tiana, Alella, Teià, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt, Cabrils, Cabrera de Mar, Argentona, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Munt, Sant Iscle de Vallalta, Sant Cebrià de Vallalta, Tordera, Santa Susanna, Palafolls i Malgrat de Mar.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil