Vídeo de la primera sessió de les "Primeres jornades d’alimentació saludable" impulsades pels alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Els Roures.




Ahir dimarts 9 de maig va tenir lloc la primera sessió de les "Primeres jornades d’alimentació saludable" impulsades pels alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Els Roures.

Els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut els Roures han realitzat un projecte sobre alimentació saludable vinculat al servei comunitari. Al llarg del projecte, han realitzat una investigació per comprovar si els esmorzars que porten els alumnes a l'institut és saludable.

Com a proposta per millorar l'alimentació dels i de les joves de Dosrius han elaborat un recull de receptes amb propostes d'esmorzars senzills i saludables per a posar-les en practica i millorar l’alimentació.

Aquestes receptes seran presentades i elaborades en les I Jornades d'Alimentació Saludable que realitzaran els propis alumnes al Casal de les Cotxeres de Canyamars, ahir dimarts 9, 16 i 23 de maig, i a les que totes les famílies, amics i familiars hi estan convidats.

Aquí teniu un vídeo amb alguns moments de la primera jornada.









Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil