La Banda Sonora de la Teva Vida. Taller de Ràdio 21/10/21

 

L’Ajuntament de Dosrius -a través de la Regidoria de Serveis Socials i Gent Gran, dins del programa d’activitats de Localets- impulsa aquesta tardor una nova edició del taller de ràdio; una iniciativa nascuda a principis del 2021 i que, de la mà de Dosrius Ràdio, ha tingut una molta bona rebuda entre tots els participants i veïns i veïnes.

La nova edició del taller de ràdio ha començat avui, 21 d’octubre i les pròximes sessions abans de finalitzar l’any tindran lloc els dies 4 i 25 de novembre i 9 de desembre. En aquesta ocasió les nostres protagonistes han estat les senyores Nieves Oreja i Toñy Pérez.

Com funciona el taller de ràdio?

La principal novetat d’enguany serà que el taller canvia de temàtica i nom i passa a anomenar-se “La banda sonora de la teva vida”.

En aquest sentit, la proposta consistirà en un taller dinàmic de música. Mitjançant un petit formulari es demanarà les dates importants de cada un dels participants, i a partir d’aquestes, es procedirà a buscar la música associada a cada data: el que sonava el dia en què van néixer, quan van complir 18 anys, quan es van casar, quan va néixer el seu primer fill...

Mentre es va escoltant la música s'aniran evocant records dels participants: si plovia o feia bon dia, com anava vestit, amb qui va ballar aquesta cançó per primera vegada... un munt de records. I és que la música evoca pensaments i emocions que potser ja no recordava. Posteriorment se li demanarà la seva cançó preferida i es deixarà que sorgeixi la màgia.

Per a participar-hi cal trucar o enviar un missatge de WhatsApp al telèfon 673 002 613.

Si t'agrada la música dels 50, 60, 70, et recomanem la playlist "Escudella nostàlgica" a Spotify, Actualitzada els dimarts i dijous.

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil