Apunta't per donar sang. 9 de setembre a l'Ajuntament de Dosrius

 El 9 de setembre es podrà donar a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Dosrius. Per a donar sang cal reservar cita prèvia en aquest enllaç.


La donació tindrà lloc de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

Cal recordar que aquest tipus d’iniciatives són importants per tal que les reserves de sang i teixits augmentin i perquè la donació de sang és necessària i indispensable pels centres hospitalaris.

Mesures preventives enfront la Covid-19

El Banc de Sang ha extremat les mesures de prevenció i seguretat a l’hora de donar sang per adaptar-se a la pandèmia de la Covid-19. Els donants s’hauran de rentar les mans, tindran a la seva disposició un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari, es prendrà la temperatura de tots els donants, i serà obligatori l’ús de guants i mascareta, entre d’altres.

Així, les persones que s’adrecin el 9 de setembre a l’Ajuntament de Dosrius a donar sang hauran de tenir en compte les següents mesures:

  • Reservar hora a www.donarsang.gencat.cat per evitar aglomeracions.
  • Mantenir en tot moment la distància de seguretat establerta.
  • Només arribar, us heu de rentar les mans.
  • Portar sempre la mascareta posada.

Els donants han de tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilograms i trobar-se bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l’any, mentre que els homes un màxim de quatre i entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos. Com a mesura de seguretat, abans de la donació, es fa una entrevista mèdica en què es mira la pressió del donant i el nivell d’hemoglobina.

A més, és important destacar que les persones que hagin patit Covid-19 o hagin estat en contacte amb algú que l’ha patit, han d’esperar un mes per poder donar.

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil