Avui parlem amb... Nikka, alter ego de l'artista i compositora Mònica Muñoz

 


Artista Sonora i compositora de música experimental, que camina per paisatges sonors i composicions abstractes. La foscor, el soroll i el silenci, sempre han estat elements importants en les seves creacions. En 2016 va realitzar una peça sonora basada en els sons del Delta de l'Ebre, un microscopi i Pure Data (Arts Santa Mònica).

Nikka crea música des de 2005. The Baltic Sea From My Window és el seu últim vinil, gravat en EMS (Elektron Musik Studion) Stockholm i masteritzat durant la seva residència a Alpha Studio en VICC (Suècia).

Nikka és una artista consolidada dins de l' escena de la música electrònica a Europa i ha participat en festivals de gran reconeixement com ara Femelek (SP), Sonar (SP), alphaville (UK), LEM (SP), Fylkingen (SE), Kägelbanan (SE), Facyl Festival (SP), REC (SP), Swedish Energies New York (USA) , Norberg Festival (SE), LunchMeat (CZ), Future Everything (Man), Insomnia Festival (NO), Eufònic Festival (SP), She Makes Noise (SP), Halo Festival (SE), entre d'altres.





Des d'avui, Nikka col·labora amb Dosrius Ràdio compartint el seu programa radiofònic. Podreu accedir-hi en el menú lateral. Moltes gràcies Nikka!

https://teslafm.net/digital-entropy/

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil