Apunta’t al taller de ràdio “L’hora sàvia”!

 



Les sessions es duran a terme de la mà de Dosrius Ràdio i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament trucant als telèfons 667 599 556 o 673 002 613.

L’Ajuntament de Dosrius -a través de la Regidoria de Serveis Socials i Gent Gran- impulsa aquest 2021 una nova iniciativa lúdica i intergeneracional oberta a tots els veïns i veïnes. Es tracta del taller de ràdio “L’hora sàvia”, que es durà a terme de la mà de Dosrius Ràdio.

El taller és previst que comenci a partir del mes de febrer i constarà d’un total de tres sessions mensuals d’una hora de durada cadascuna, en les quals es parlarà de diversos temes d’actualitat o d’interès general i es podran compartir vivències i experiències. L’activitat comptarà amb convidats especials; amb el suport de Jordi Cros, que ajudarà a moderar els programes; i amb la col·laboració de l’Institut Els Roures.

A les sessions hi pot participar qualsevol persona -joves i adults- que tingui interès en el tema proposat, el qual es farà saber una setmana abans a través de les xarxes socials d’Els Localets. A més, durant els tallers es respectaran totes les mesures i restriccions vigents per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. En aquest sentit, en cada sessió només hi prendran part un màxim de sis assistents amb distància de seguretat; i després de cada taller es desinfectarà l’espai.

Per a participar del taller de ràdio “L’hora sàvia” cal inscriure’s prèviament trucant als telèfons 667 599 556 o 673 002 613.

Dijous 4 de febrer, primer programa
El taller de ràdio celebrarà el pròxim dijous 4 de febrer la seva primera sessió. Ho farà a la Sala de Plens de l’Ajuntament, on es duran a terme tots els tallers, i ho farà amb un convidat especial amb motiu de la celebració del Dia Mundial Contra el Càncer.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil