Dosrius pel compostatge de la matèria orgànica


Vols aprendre a tractar la matèria orgànica des de casa? Inscriu-te a la campanya de compostatge!
L’Ajuntament organitza el 12 i 19 de desembre dos seminaris virtuals oberts a tota la població. Les inscripcions s’han de formalitzar trucant al telèfon 93 791 80 14 o enviant un correu electrònic a l’adreça dosrius@dosrius.cat.

L’Ajuntament de Dosrius i l’Escola de Natura del Corredor impulsen aquest mes de desembre una campanya per a fomentar el compostatge domèstic de la matèria orgànica entre els veïns i veïnes del municipi. 

La iniciativa consisteix en la realització de dos seminaris virtuals els dies 12 i 19 de desembre, en els quals s’explicarà als assistents com es pot fer autocompostatge i quins són els principals avantatges de reciclar a casa els residus de matèria orgànica. En aquest sentit, totes les persones que s’inscriguin a les sessions podran recollir gratuïtament al consistori un compostador. Per a participar en els seminaris cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 93 791 80 14 o enviant un correu electrònic a l’adreça dosrius@dosrius.cat.

La matèria orgànica és una de les fraccions de residus que genera més embolic a les plantes de tractament de brossa. La millor forma de tractar-la per a evitar la contaminació de l’aigua i de l’aire és el compostatge, que es pot fer a través de dues vies:

  • Industrialment: a través de la recollida porta a porta que realitza l’Ajuntament al nucli de Dosrius; o en el cas de Canyamars i Can Massuet del Far, dipositant la matèria orgànica a les àrees de contenidors.

  • Domèsticament: habilitant a casa un espai on poder abocar i tractar la matèria orgànica a través d’un compostador. 


A casa fem compost

12 i 19 de desembre. Video sessions amb inscripcció prèvia

Ajuntament de Dosrius

93.791.80.14

dosrius@dosrius.cat


Font: http://www.dosrius.cat/
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil