Tenim una edat ... i què / Supertramp - Bloody Well Right



"Bloody Well Right" és una cançó del grup britànic Supertramp publicada en l'àlbum d'estudi "Crime of the Century" en 1974. Va ser publicada com a cara B del senzill "Dreamer" en 1974 i va aconseguir el lloc 35 en la llista Billboard Hot 100.

Rick Davies va vincular conscientment la cançó a el primer tema del disc, "School", amb el vers: «So you think your schooling is Phoney» -en català: «Així que penses que la teva educació és falsa», ajudant a perpetuar la impressió de que Crime of the Century és un àlbum conceptual.2

"Bloody Well Right" comença amb Davies tocant un sol de Wurlitzer de gairebé un minut de durada, a partir d'el qual entra la resta de el grup. A continuació hi ha un sol de guitarra tocat per Roger Hodgson en el qual fa ús de l'wah wah, abans que Davies comenci a cantar al minut 01:36.

La cançó es va convertir en un element bàsic en els concerts de Supertramp des de la seva publicació original. Apareix en els àlbums en directe Paris, Live '88, "It Was the Best of Times" i "Is Everybody Listening ?". També figura en els recopilatoris "The Very Best of Supertramp and Retrospectacle "- "The Supertramp Anthology".

Font: https://es.wikipedia.org/wiki/Bloody_Well_Right
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil