Tenim una edat ... i què / Black - Everything Is Coming Up Roses



Colin Vearncombe (Liverpool, Merseyside 26 de maig de 1962-Cork, 26 de gener de 2016), 1 més conegut pel seu nom artístic Black, va ser un cantant i músic britànic. De 1981 a 1988 va liderar una banda també anomenada Black, amb la qual va aconseguir el seu major èxit.

El primer llançament de Black va ser "Human Features" amb la discogràfica Rox Records en 1981. El va seguir un altre disc en 1982 amb "More Than The Sun" (Wonderful World Of Records), després d'el qual Black va signar amb la discogràfica WEA Records. El seu primer àlbum amb aquesta discogràfica va ser Hey Presto (1984), que el va catapultar a l'èxit fora del Regne Unit: el videoclip d'aquesta cançó es va emetre al canal per satèl·lit Music Box, i el senzill es va distribuir a Austràlia. El segon single amb WEA Records va ser una re-edició de "More Than The Sun". Després d'això, la discogràfica va abandonar el seu projecte.

1985 va ser un any especialment malenconiós per al cantant de Black, Colin Vearncombe, qui llavors va escriure una cançó clau, irònicament titulada "Wonderful Life" ( 'Vida meravellosa'). Llançada independentment a el principi, aquesta cançó va cridar l'atenció de la discogràfica A & M Records, que va signar amb Black i la seva carrera artística va desenganxar. A del principi, els senzills "Everything 's Coming Up Roses" i "Sweetest Smile" van tenir un èxit moderat sol en el Regne unit, però el tercer senzill, un rellançament de "Wonderful Life", va ser un èxit rotund a tot el món. L'àlbum de el mateix nom, editat el 1987, va aconseguir un gran èxit comercial i dels crítics musicals.

Font: https://es.wikipedia.org/wiki/Black_(m%C3%BAsico)
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil