Tornen les jardineres penjants a Dosrius


Tal com es va acordar en la Junta de Govern local que va tenir lloc el dia 5 de desembre, s'ha començat a instal·lar les jardineres que van ser retirades al principi del mandat anterior (ERC-LaPAC-GIR).
La novetat potser més rellevant sigui que més d'ubicar les que ja havien en els nuclis de Dosrius i Canyamars, es procedeixi també a implantar-les en les artèries principals de Can Massuet del Far: Avinguda Can Massuet, Avinguda del Far i Avinguda Dosrius.

Amb la finalitat de solventar el problema d'hores de dedicació que suposava el manteniment de les plantes, s'ha optat per instal·lar en cadascuna d'elles un sistema de reg automatitzat que a partir de la condensació de la rosada del matí i mitjançant impulsos electromecànics autoalimentats per una miniplaca d'energia solar, no requereixi pràcticament cap manteniment. Aquest sistema va ser presentat en l'edició 2017 a la Ecofira Dosrius.


S'espera que abans que acabi la primera quinzena de gener de 2020, estiguin totes les jardineres instal·lades.

El propòsit final és que el municipi de Dosrius sigui reconegut com una "Vila Florida".
El projecte "Viles Florides" és una iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya que promou la transformació de pobles i ciutats a través de les plantes i flors ornamentals, l'enjardinament i la millora dels seus espais verds.


L'objectiu és canviar els espais públics per fer-los més agradables i beneficiar així a ciutadans i visitants.

Innocentada del dia 28/12/2019.
Disculpeu les molèsties 
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil