55a edició de la Festa de la Gent Gran



Dosrius acollirà, el proper diumenge 6 d’octubre, la 55a edició de la Festa de la Gent Gran. Es tracta d’un tradicional esdeveniment que cada any ofereix un programa d’activitats dirigides al sector de persones d’edat més avançada del municipi i que pretén posar en valor el seu paper en la societat. La celebració combinarà cultura amb tradició i esdevindrà un punt de trobada entre generacions.

Acte gratuït per a la gent gran del municipi i per a un acompanyant. A l’Ajuntament hi haurà tiquets al preu de 10€ per a totes aquelles persones que desitgin acompanyar-nos. Inscripcions a l’Ajuntament fins el 27 de setembre.  
La jornada arrencarà a les 10.30 h, amb la Missa commemorativa, a l’església de Dosrius. Sortint de la missa, a les 11 h, tindrà lloc la Ballada dels Gegants de Dosrius i, tot seguit, a les 11.30 h, els assistents podran gaudir d’un esmorzar popular, on també es presentarà l’esdeveniment. Finalment, a les 12.15 h, serà el torn de la tradició i la música popular: la Compagnie Maribel oferirà un espectacle de danses populars. El lliurament d’obsequis tancarà la festivitat.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil