2018 ha estat positiu per al Maresme pel que fa a reducció de l'atur. Dosrius no ha registrat cap variació i a la resta de localitats hi ha hagut descens de la desocupació.


2018 ha estat positiu per al Maresme pel que fa a reducció de l'atur i, especialment dins el col·lectiu masculí. Segons el seguiment que realitza l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, la llista de demandants d'ocupació s'ha reduït el darrer any de 1.828 persones, el 60% de les quals són homes.

L'anàlisi interanual indica que dels 30 municipis de la comarca, tots han disminuït la llista de persones aturades a excepció de 4: Arenys de MarCabrera de MarCaldes d'Estrac i Sant Cebrià de Vallalta. En la comparativa mensual, són 13 els municipis que han vist incrementar l'atur: Arenys de MarCaldes d'EstracCanet de MarEl MasnouMontgatPalafollsSant Andreu de LlavaneresSant Cebrià de VallaltaSant Pol de MarSant Vicenç de MontaltTianaTordera i Vilassar de MarDosrius no ha registrat cap variació i a la resta de localitats hi ha hagut descens de la desocupació. 

Més info
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil