XII Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme a Dosrius.



5 de maig "Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme" a Dosrius.


El proper 5 de maig de 2018 se celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius la XII Trobada d’Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme, organitzada pels centres d’estudis del Maresme, l’Arxiu Comarcal del Maresme, l’Ajuntament de Dosrius, l’Institut Ramon Muntaner i la CCEPC.
En aquesta edició, la trobada portarà el títol “Aigua! Recurs vital, social, cultural i econòmic al Maresme”, amb el qual es vol donar cabuda a tota mena de comunicacions relacionades amb els elements naturals, patrimonials i antròpics vinculats a l’aigua dolça al Maresme: fonts, basses i safareigs, pous i mines, molins, pous de glaç, infraestructures hidràuliques, rieres i torrents,… que han deixat petja al nostre territori.


Tothom que vulgui col·laborar amb la trobada aportant-hi una comunicació té temps fins al 5 de febrer per enviar-ne el títol i el resum a l’adreça arxiu@dosrius.cat. A l’arxiu adjunt es trobarà una fitxa de participació amb tota la informació, també per a les entitats que vulguin participar en la trobada aportant-hi publicacions i materials de difusió per exposar.

Font: https://adosrius.wordpress.com/2017/12/05/xii-trobada-dentitats-de-recerca-local-i-comarcal-del-maresme/
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil